TücsökSzabi zeneovi1 TücsökSzabi zeneovi2 TücsökSzabi zeneovi3

Szeretetre HANGolva - Hangölelés - ThétaHang

Hangfürdő

Hegedűs, tündérharangos, meditatív, egyéni, vagy csoportos hangfürdő tibeti hangtálakkal, hegedűvel, tündérdobokkal, közös dalolás, a szívek bezárt ajtajainak sarkig tárása, szerelemdallamok. Théta hangmeditáció.

HangölelésA szeretettel, személyesen átadott élő zene, a ringató hegedűszó, a hangtálak bongása, az áldott csend éltet, gyógyít, felemel. Összeköti rajtad keresztül az Eget a Földdel, segít megtalálni az utat belső fényed felé. Segít a tisztulási, öngyógyítási folyamatok beindításában.

Cseke Szabolcs zenepedagógus vagyok, a gyerekek Tücsökszabija, a Tücsökmantra Örömzene, az Örömóra, a HANGÖLELÉS megálmodója. Gyermekműsorok, felnőttkoncertek és zeneterápiás foglalkozások szereplője.

Szeretnél párod szeme tengerében elmerülve, együtt énekelni vele, szívtől szívig áradón? Akkor gyertek együtt!

Egyedül jössz, és szeretnéd szíved rozsdás, nehéz ajtaját kinyitni, hogy a szeretet útja szabad legyen?
Itt a helyetek! Gyönyörű magyar szerelemmantrák, szívből szóló dalok, együtt, elmosva határokat, gátakat.

A zene gyógyító ereje, a közös mantrázás, a hegedű szívtől szívig áradó hangja, a hangtálak harmonizáló ereje segít elérni az összhangot a természettel, a transzcendenssel, embertársaiddal és önmagaddal.Ez a pillanat maga az EGÉSZség. A gyógyulás, a kiteljesedés felé vezető út.

Gyere, és élvezd a csoportos lubickolást a zene tengerében, a ringatózást a hegedű, és a hangtálak hangjának óceánján. Énekeljünk el közösen néhány tisztító magyar mantrát. Ez a másfél óra elméd lecsendesítésének, belső fényed ragyogásának ideje. Csendes jelenlét az elengedés, a megbocsátás és a hála birodalmában. Hozd el párodat, ajándékozd meg hangoddal, csendeddel.

Decembertől lehetőség van egyéni hangterápiára is. 

Különleges hangszerek ölelnek körül, angyali hangokkal szárnyalhatsz, finom harmóniákkal hajózhatsz a hangok óceánján. A hullámok körbejárnak, elringatnak, feloldanak.
A utazás egy órás, egy ráhangoló beszélgetést követően, majd lehetőséged van picit megpihenni. Béke van, türelem, csend, figyelem. Szeretet vesz körül.
Lehetőséged van a saját hangod általi blokkoldásra, tisztításra.
Théta Healing konzulesként felajánlom neked a théta állapotban történő hangmeditáció általi gyógyulás lehetőségét is.

 

Várlak szeretettel!

admin