TücsökSzabi zeneovi1 TücsökSzabi zeneovi2 TücsökSzabi zeneovi3

Tücsökmantra TücsökSzabival

magyar mantra

Magyar örömmantrák, költészet, meditatív, cendes jelenlét felnőtteknek.

TücsökmantraKözös dalolás szerelemről, szabadságró, örömről.

Cseke Szabolcs önálló estje. Hegedűs, gitáros, baglamás, tündérdobos, hangdrumos kísérettel előadott saját szerzemények.

Cseke Szabolcs zenepedagógus, hangterapeuta, a vidám gyerekfoglalkozásairól Tücsökszabiként megismert előadó, számos formációban való muzsikálás után 2014-ben önálló műsorral és lemezzel bukkant fel, a Tücsökmantra nevű egyszemélyes produkció előadójaként, hegedűvel, gitárral, baglamával, hangtálakkal kezében, saját dalaival. Egyedül, vagy vendégzenészek társaságában.

A Tücsökmantra Cseke Szabolcs meditatív hangulatú lírai folkmantrája. Hódolat a szabadság, az öröm, a szerelem előtt. A koncertek a belső csend, az együtt csendülés, a közös éneklés élményét nyújtják. Szívünkhöz szóló magyar mantrázásban lehet részünk, népdalkincsünkre, és Tücsökszabi költészetére alapozva. Az első lemez, az Örömzene anyaga merengő, őszi hangulatú líra, ötvözve a magyar népzene aranyával, és a mantrák világának ékköveivel, elmosva a műfaji határt a mantra, és a mondóka között. Lélekemelő estek során alakult, formálódott a műsor, a tópart csendjétől az elvonulásokon keresztül a zajos fesztiválokig. Az eddigi állomások: Három Kívánság Tava (jótékonysági koncert), Dobogókő, Budapest, Dabas, Örkény, Győr, Balatonfüred, Jászberény, Szolnok, Ezoterikus Karácsony, Everness Fesztivál. Idén nyáron Rómába és Kolozsvárra is eljutnak a magyar szerelemmantrák.

Örömmel fogadunk meghívásokat spirituális köröktől, művelődési házaktól. Szívesen veszünk részt fesztiválokon. A magyar nyelvterület (Erdély, Felvidék) egésze, és a külföldi (Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália) magyar kolóniák szintén kedvelt célpontok lehetnek.

Minden olyan hely, ahol fontos az összetartozás, az egység, a szeretet, az elfogadás érzésének megélése.

Szeretettel: Cseke Szabolcs

 

 

 

Htfn ismt egy csods lmnyben volt rsznk. rmzene, a legjobb fajtbl.

Posted by Egyensúlyom on 2015. június 4.
admin