TücsökSzabi zeneovi1 TücsökSzabi zeneovi2 TücsökSzabi zeneovi3

TücsökSzabi - BabaMóka

0–3 éves kicsi tücsköknek

Fél óra höcögés, lógázás, cirókázás, tánc, dalolás, mondókázás, kacagás ...

Az autentikus, nagyanyáink ajkán még élő kárpát-medencei magyar népi mondóka- és népdalanyag egyedi ötvözetet alkot Tücsökszabi saját kútfőből merített költőiségével, és a harmóniára épülő bensőséges anya-gyermek kapcsolatot segítő meditatív elemekkel. Mindezt vidám bábjelenetekkel, hegedűszóval, népi játéktérrel megfűszerezve szerezhet közös örömet magának és gyermekének a fogantatástól egészen három éves korig.

Az élet első éveiben az önfeledt együttjátszás, a lovagoltatók, tenyeresdik, cirókázók érzelmi biztonságot nyújtanak, mely a korai anya gyermek és apa gyermek kapcsolat meghatározója és az értelmi és érzelmi fejlődés alapja.

Nagymamáink ölbeli játéktára időtálló és ma is nagy örömet jelent a legkisebbeknek és szüleiknek egyaránt. Aki kicsiként megtapasztalja az érintés és ölelés erejét az fog tudni felnőttként is adni és kapni.

Cseke Szabolcs „TücsökSzabi" zenepedagógus a koncertezés és közkedvelt zeneovis foglalkozásai mellett az ország egyetlen férfi baba-mama foglalkozásvezetőjeként a kicsi tücsköknek is mosolyt csal az arcára, őszinte, belülről fakadó, gyermeki örömmel.

A 3 évnél fiatalabb kicsi tücsköket, és anyut, aput várom egy vidám, bábos-hegedűs mondókás mókázásra, az ország egyetlen férfi baba-mama foglalkozásvezetőjeként, a hetedik kerületben lévő, elbűvölő Hellóanyuban, a nagytétényi Cziffra György Kulturális Központban, a hatodik kerületi Benczúr Házban, a Józsefvárosi Galériában és a Magnet Közösségi Házban tartok heti rendszerességgel Babamókát.

TücsökSzabi -BabaMóka

admin
Kapcsolódó bejegyzések