TücsökSzabi zeneovi1 TücsökSzabi zeneovi2 TücsökSzabi zeneovi3

TücsökSzabi

TücsökSzabi - BabaMóka

Fél óra höcögés, lógázás, cirókázás, tánc, dalolás, mondókázás, kacagás ...

Az autentikus, nagyanyáink ajkán még élő kárpát-medencei magyar népi mondóka- és népdalanyag egyedi ötvözetet alkot Tücsökszabi saját kútfőből merített költőiségével, és a harmóniára épülő bensőséges anya-gyermek kapcsolatot segítő meditatív elemekkel. Mindezt vidám bábjelenetekkel, hegedűszóval, népi játéktérrel megfűszerezve szerezhet közös örömet magának és gyermekének a fogantatástól egészen három éves korig.

Az élet első éveiben az önfeledt együttjátszás, a lovagoltatók, tenyeresdik, cirókázók érzelmi biztonságot nyújtanak, mely a korai anya gyermek és apa gyermek kapcsolat meghatározója és az értelmi és érzelmi fejlődés alapja.

Nagymamáink ölbeli játéktára időtálló és ma is nagy örömet jelent a legkisebbeknek és szüleiknek egyaránt. Aki kicsiként megtapasztalja az érintés és ölelés erejét az fog tudni felnőttként is adni és kapni.

Cseke Szabolcs „TücsökSzabi" zenepedagógus a koncertezés és közkedvelt zeneovis foglalkozásai mellett az ország egyetlen férfi baba-mama foglalkozásvezetőjeként a kicsi tücsköknek is mosolyt csal az arcára, őszinte, belülről fakadó, gyermeki örömmel.

részletek »
TücsökSzabi
TücsökSzabi

részletek »
Cseke Szabolcs
Cseke Szabolcs

Hangszeres, énekes, játékos készségfejlesztő foglalkozásokat tartok óvodás gyermekek számára. Ehhez a hátteret énektanári és gyermekvédelmi tapasztalataim, népzenész és gyermektáncházas múltam, széleskörű hangszerismeretem biztositják.

részletek »
Naptár

03.21. Szeretetre HANGolva - Villa Shanti

részletek »
1/1